Začetni paket pralnih plenic - organski bombaž

Proizvajalec: Littlelamb

Koda artikla: LLBOPAK1

Cena: 25,80€

Izberite:

* Velikost plenic:

* Barva prekrivnih hlačk:

Kol.:

Izbirate lahko med vzroci/barvami:

Paket vsebuje eno plenico Little Lamb iz organskega bombaža z dodatnim bombažnim vložkom in pralnim vložkom iz mikroflisa, ki se lahko uporablja namesto papirnate plenične predloge za enkratno uporabo. Dodane so tudi prekrivne hlačke ustrezne velikosti, katerih barvo lahko izberete po vaši želji.

 

Ta paket je namenjen staršem, ki želijo plenico Little Lamb preizkusiti pred nakupom večjega števila pralnih plenic.

Materiali:

Bombaž je že stoletja vodilni material, kar se tiče vzdrževanja in pranja. Ima robustna vlakna, ki jih je mogoče oprati tisočkrat, a jih še vedno ne uničimo. Mnogi k­upci so zelo zadovoljni z nakupom bombažnih pleničk Little lamb, saj povedo, da so iste bombažne plenice uporabljali za dva, tri ali štiri dojenčke, nato pa so jih prodali še naprej, saj so ostale povsem uporabne.

Od leta 2011 so vse bombažne tkanine Littlelamb certificirane kot organske po Soil Association GOTS.

 

Vzdrževanje:

Plenice se po priporočilu proizvajalca perejo na srednji toploti, torej okrog 40 C, občasno pranje (ob boleznih, bolj umazane plenice ...) pa je lahko na višji temperaturi, torej 60 C ali 90 C. Vsakokratno pranje na visoki temperaturi lahko skrajša življenjsko dobo pralnih plenic, saj se tako prej obrabijo/poškodujejo ježki in elastika.

 
Prekrivne hlačke so pralne na 40 C zaradi notranje neprepustne plasti, ki bi se pri višjih temperaturah lahko obrabila/poškodovala.

Poreklo in certifikati:

- v skladu z Evropskim standardom, ki ureja varnost izdelkov za nego otrok PN-EN 13209-2:2006
- EU, Velika Britanija
- proizvajalec: Little Lamb

Pakiranje:

Posamično pakiranje v PVC vrečki.