Način oddaje naročila

V spletni trgovini Galeb.eu lahko artikle naročite na naslednje načine ..


V SPLETNI TRGOVINI

V spletno trgovino vstopite s klikom na katero koli kategorijo izdelkov v levem padajočem meniju.

V spletni trgovini lahko nakupujete s predhodno prijavo ali brez nje.

Če se želite prijaviti, lahko to storite s klikom na zavihek »Moj uporabniški račun«. Po opravljeni prijavi si zapomnite svoj elektronski naslov, s katerim ste se prijavili, in pripadajoče geslo. Če se boste prijavili, vam bodo v vašem uporabniškem računu na voljo podatki o predhodnih nakupih, ob tem pa boste upravičeni tudi do nekaterih ugodnosti. Ob vsakem naslednjem obisku se boste lahko prijavili z vstopom v rubriko »Moj uporabniški račun«.

Pomembno:

V kateri koli fazi nakupa si lahko ogledujete ostale vsebine na naši spletni strani (pogoji poslovanja, naročanja…), ob tem pa ne izgubite podatkov o do tedaj delno opravljenem nakupu.

Na nakup se vrnete s klikom na zavihek "Košarica" v zgornji vrstici. Tam vas čakajo vsi artikli, ki ste jih predhodno "odložili" v svojo nakupovalno košarico.


PO TELEFONU ALI ELEKTRONSKI POŠTI

Če se želite izogniti naročanju po spletu, lahko:

- naročilo oddate po telefonu na številko 040/892-617
- pošljete elektronsko pošto na naslov: narocila@galeb.eu

Pri naročanju po elektronski pošti ali telefonu nam ne pozabite navesti vseh podatkov o izdelku ter vaših podatkov, ki jih potrebujemo za dostav


OSEBNI PREVZEM NAROČENEGA BLAGA

Po predhodnem dogovoru nas lahko obiščete tudi v naših poslovnih prostorih na naslovu:

Videm 16 b, 
2284 Videm pri Ptuju.

Pomembno:
Predhodni dogovor je nujen, saj kot spletna trgovina nimamo klasičnega delovnega časa, ampak se poskušamo prilagajati željam strank.


POSTOPEK ODDAJE ELEKTRONSKEGA NAROČILA

Iskanje izdelka

Izdelek lahko poiščete z iskalnikom, ki se nahaja na vrhu zaslona. V okvirček vpišete iskani izdelek, naziv ali koren besede, po kateri želite iskati, in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah v levem padajočem meniju. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate. Izdelki so v posamezne skupine in podskupine združeni glede na "družino", ki ji pripadajo.

Predstavitev izdelkov ali storitev

Vsak izdelek ali storitev sta v elektronski trgovini v osnovnem seznamu predstavljena s sliko, nazivom in ceno. Če želite o izdelku izvedeti več, kliknite nanj. S tem so vam na voljo vse razpoložljive informacije o izdelku (opis, slike, vzorci, sorodno, komentarji). Če želite izdelek položiti v košarico, preprosto kliknete na ikono "V košarico", pred tem pa izberete želeno količino in morebitne atribute (barva, vzorec, velikost ...). Na voljo vam je tudi seznam želja in sicer ga lahko uporabite takrat, ko še ne želite izvesti nakupa, ampak pripravljate seznam izdelkov, med katerimi boste v nadaljevanju izbrali tistega ali tiste, ki jih želite kupiti. Izdelke torej med ogledovanjem "odlagate" v seznam želja, ki ga lahko kadarkoli odprete in dopolnjujete.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši klasični trgovini, saj vanjo shranjuje izbrane izdelke, prikazano pa je tudi število posameznih izdelkov.

Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter vanjo dodate ali iz nje odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "posodobi" (2 modri puščici) se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Posamezni izdelek lahko iz košarice kadarkoli odstranite tako, da odkljukate okvirček pred nazivom izdelka in kliknete na gumb »posodobi«.

Postopek elektronskega naročila

Če ste zadovoljni z vsebino košarice in je več ne želite spreminjati – izdelke iz košarice želite kupiti, potem kliknite na gumb "Na blagajno" ali "Košarica" na vrhu zaslona. Sistem vas bo preusmeril v obrazec, v katerem imate na vpogled izbrane izdelke v košarici ter njihovo količino.

Če želite katerega od izdelkov odstraniti, v okencu levo od izdelka naredite kljukico in kliknete na »Posodobi«. Če želite spremeniti količino posameznih izdelkov, namesto trenutne količine vpišete želeno in kliknete »Posodobi«.
Če želite k izdelkom v košarici dodati še kakšnega, kliknite zavihek »Nadaljuj z nakupom«.
Če ste zadovoljni z vsebino košarice in je več ne želite spreminjati – izdelke iz košarice želite kupiti, potem kliknite na zavihek »Na blagajno«.
Na zaslonu se vam pojavi pogovorno okno, v katerem označite želen način oddaje naročila.

Naročilo lahko oddate kot:

registriran uporabnik naše spletne trgovine, pri čemer:
- če še niste registriran uporabnik in bi to želeli postati, pod »Sem nov uporabnik« označite opcijo »Registrirati želim uporabniški račun« in sistem bo vaše podatke, ki jih boste vpisali v naslednjih korakih, uporabil za odprtje vašega uporabniškega računa,
- če ste že registriran uporabnik naše spletne trgovine, pod »Sem obstoječi uporabnik« vpišete elektronski naslov in geslo, ki ga uporabljate za prijavo v svoj račun;

neregistriran uporabnik naše spletne trgovine. V tem primeru pod »Sem nov uporabnik« označite »Nakup želim izvesti kot gost«

Glede na izbrano se vam na zaslonu pojavi 2. korak oddaje naročila, kjer vpišete Vaše osebne podatke, ki jih potrebujemo za administracijo in odpremo naročila.

Če želite, da izbrane izdelke odpremimo na naslov, ki ni enak tistemu, ki bo prikazan na računu, to na dnu obrazca ustrezno označite tako, da v okvirčku izbrišete kljukico. Če ste izpolnili vsa zahtevana vnosna polja, kliknite »Nadaljuj«. Na zaslonu se vam odpre 3. korak oddaje naročila, kjer vpišete podatke o naslovu za dostavo, če je ta naslov drugačen od naslova, ki ste ga vpisali v predhodnem koraku.

Če naslov ostaja enak in ga ne želite spreminjati, kliknite "Nadaljuj" in odpre se vam novo pogovorno okno, v katerem vpišete podatke o želenem načinu dostave.

Če želite opozoriti na kakršne koli posebnosti ali dodatne želje, lahko to storite tako, da vpišete komentar v za to pripravljen prostor. Po vpisu zahtevanih podatkov kliknite "Nadaljuj" in odpre se vam novo pogovorno okno, kjer izberete želen način plačila.

Po vpisu zahtevanih podatkov kliknite »Nadaljuj« in odpre se vam novo pogovorno okno, kjer se Vam ponovno izpiše vsebina nakupovalne košarice.

Če so vsi vneseni podatki pravilni, naročilo oddate s klikom na zavihek "Potrdi naročilo". Če želite karkoli spremeniti, lahko to še vedno storite v posameznih korakih oddaje naročila (gumb »Uredi« desno od posameznih korakov).

Na vaš elektronski naslov boste prejeli avtomatsko sporočilo o opravljenem nakupu z vsemi vsebinskimi določili, ob tem pa še dodatno sporočilo, v katerem vas bomo obvestili o dobavljivosti izdelkov in predvidenem dobavnem roku.