Načini plačila kupljenega blaga

Načini plačila blaga, kupljenega v spletni trgovini Galeb.eu


NAKUP Z DOSTAVO BLAGA V SLOVENIJI

Po povzetju

Če boste izbrali plačilo po povzetju, boste celotno vrednost naročila poravnali dostavni službi ob dostavi. Dostavna služba vam bo zaračunala natanko tolikšen znesek, kot bo zapisan v našem predračunu, ki vam ga bomo predhodno, pred odpremo, poslali na vaš elektronski naslov.

Po predračunu z nakazilom na naš TRR

Če boste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo na vaš elektronski naslov posredovali predračun, iz katerega bo razviden natančen znesek za plačilo, vključno s stroški pošiljanja in morebitnimi drugimi stroški. Plačilo boste lahko izvedli z direktnim bančnim nakazilom na naš TRR (spletna banka, bančno okence, poštna poslovalnica ...).

Po predračunu z uporabo sistema PayPal

Ko boste oddali naročilo v spletni trgovini Galeb.eu, boste na svoj elektronski naslov prejeli predračun, preko plačilnega sistema PayPal pa še zahtevek za plačilo. Zahtevek za plačilo bo poslan na elektronsko pošto oz. naslov, ki ste ga navedli v prijavi v spletno trgovino Galeb. Če imate elektronski naslov različen od naslova, ki ga uporabljate v plačilnem sistemu PayPal, nam to navedite v opombi naročila. V nasprotnem primeru zahtevka ne boste prejeli.

Naš e-mail za plačila je info@galeb.eu. Zahtevek bo vseboval vrednost naročila, morebitno poštnino in strošek provizije PayPala v višini 3,0 %.

Kaj pravzaprav je plačilni sistem PayPal? Gre za spletni servis, v okviru katerega lahko s svojo plačilno kartico poravnate račun za kupljeno blago, pri tem pa svojih osebnih podatkov ne razkrivate upravljavcem spletnih trgovin. Svoje podatke zaupate samo spletnemu servisu PayPal, s čimer je vaše nakupovanje varnejše in ob večkratnem nakupovanju v različnih spletnih trgovinah tudi enostavnejše. Ostale informacije v zvezi z uporabo plačilnega sistema si lahko preberete na uradni strani PayPal ali v slovenskem jeziku PayPal.


NAKUP Z OSEBNIM PREVZEMOM IN PLAČILO Z GOTOVINO

Če se boste odločili za osebni prevzem naročenih artiklov (samo ob predhodnem dogovoru) v naših prostorih na naslovu Videm 16 b, 2284 Videm, boste kupljene artikle lahko plačali z gotovino.