Načini dostave kupljenega blaga

Načini dostave blaga, kupljenega v spletni trgovini Galeb.eu


DOSTAVA Z DOSTAVNO SLUŽBO

Artikle, kupljene v spletni trgovini Galeb.eu, dostavlja Pošta Slovenije, ki  večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Prav tako zagotavlja sobotno dostavo za 60 odstotkov gospodinjstev, vsakodnevno pa nudi tudi alternativne oblike dostave.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti. Poštar vam bo v nabiralniku pustil obvestilo o prispelem paketu, s katerim na vaši poštni enoti lahko osebno prevzamete pošiljko. Prav tako pošta Slovenije omogoča tudi brezplačno ponovno dostavo. Na obvestilu, ki vas bo čakalo v nabiralniku, bo navedena telefonska številka vaše poštne enote, na katero lahko pokličete in naročite ponovno dostavo.

Eden izmed korakov ob oddaji naročila je tudi izbira želenega načina plačila. Na voljo imate plačilo po predračunu ali plačilo ob povzetju, pri čemer je v skladu s prodajno politiko dostavne službe višina poštnine odvisna tudi od izbire načina plačila.

Če boste pošiljko plačali po predračunu

Dostavna služba vam bo blago pripeljala na vaš naslov, pri čemer vam nima pravice zaračunati POPOLNOMA NOBENIH DODATNIH STROŠKOV, saj boste celotni znesek, vključno s stroški pošiljanja, plačali že po predračunu.

Če boste pošiljko plačali ob povzetju

Postopek dostave oz. vašega prevzema je popolnoma enak, le da celoten znesek za plačilo plačate poštarju ob dostavi. Dolžni ste plačati tolikšen znesek, kot je zapisan na našem predračunu, DOSTAVNA SLUŽBA VAM NIMA PRAVICE ZARAČUNATI POPOLNOMA NOBENIH DODATNIH STROŠKOV.

Pošta Slovenije omogoča, da ob prevzemu paketa z odkupnino tega plačate z gotovino ali brezgotovinsko, s plačilnimi karticami. Na območju nekaterih pošt (seznam si lahko ogledate tukaj), je Pošta Slovenije pismonoše opremila s prenosnimi POS-terminali ter vam tako olajšala nakupe, saj jih lahko plačate s karticami Activa, MasterCard®, Maestro® in Visa.

Več o načinih plačil si lahko preberete tukaj.

Še namig: če menite, da se boste zaradi službenih ali drugih obveznosti z dostavno službo težko dogovorili za prevzem pošiljke na vašem domu, lahko ob oddaji naročila v rubriki "naslov za dostavo" vpišete tudi služben ali kateri drugi naslov, kjer boste lažje dosegljivi. Zaradi tega ne bo strošek poštnine nič višji.

Stroški pošiljanja so odvisni od teže pošiljke in se vam prikažejo ob sestavljanju vašega naročila.

Sledite svojim pošiljkam na vsakem koraku

S Pošto Slovenije lahko sledite vašim pošiljkam: 
- prek spletne strani www.posta.si, 
- s poizvedbo na pošti,
- na brezplačni številki klicnega centra (080 14 00).


OSEBNI PREVZEM V SKLADIŠČU

Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno.

Vse izdelke, ki so na zalogi, lahko po predhodnem dogovoru vidite in prevzamete na našem naslovu. Skladiščno-razstavni prostor na naslovu Videm 16 b, 2284 Videm pri Ptuju ni klasični prodajni prostor, namenjen je le osebnemu prevzemu in ogledu blaga, ki je trenutno na zalogi.

OPOZORILO GLEDE OSEBNEGA PREVZEMA ALI OGLEDA BLAGA: Galeb.eu je specializirana spletna trgovina, zato je prisotnost v trgovini brez klasičnega oz. rednega delovnega časa, temveč se sproti prilagaja željam posameznih strank. Iz tega razloga je v izogib nevšečnostim pred vsakim osebnim obiskom potreben dogovor termina obiska.