Pralni vložki iz mikroflisa

Proizvajalec: Littlelamb

Koda artikla: LLWFL

Cena: 12,00€

Izberite:

* Velikost plenic:

Kol.:
Izdelani so iz posebej mehkega mikroflisa, prihranijo vam čas in denar.
 
Pralne vložke iz mikrovlaken namestite med kožo in pralno plenico oz. dodatnimi vložki v pralni plenici. Funkcija vložka iz mikrovlaken je enaka pleničnim predlogam, le da so vložki pralni in za večkratno uporabo. Blato, ki ostane na pralnem vložku iz mikroflisa, preprosto stresete v straniščno školjko, saj je tkanina narejena, da se na njej nič ne zadrži. Voda pa prehaja skozi vložek v plenico.
Ob nakupu paketa 10 pralnih vložkov iz mikroflisa se izognete dodatnim stroškom za nakup pleničnih predlog za enkratno uporabo, saj jih dodatno ne potrebujete.
 
Pralni vložki iz mikroflisa so primerni za uporabo z vsemi pralnimi plenicami Littlelamb.
 

Vzdrževanje:

Plenice se po priporočilu proizvajalca perejo na temperaturi 60 C.

 

Poreklo in certifikati:

- v skladu z Evropskim standardom, ki ureja varnost izdelkov za nego otrok PN-EN 13209-2:2006
- EU, Velika Britanija
- proizvajalec: Little Lamb

 

Pakiranje:

Pakirano po 10 kom v PVC vrečki.

 

* opomba glede transportnih stroškov:

Gre za izdelek, ki ga je mogoče kupcu poslati tudi v pisemski pošiljki. V kolikor naročujete samo ta izdelek, vam bo sistem sicer avtomatično izračunal stroške pošiljanja v skladu s cenikom za paketne pošiljke, vendar lahko v opombe zapišete, da želite izdelek prejeti v pisemski pošiljki. Če boste izbrali to možnost, vam bomo po oddaji naročila poslali dodatno sporočilo z znižanim zneskom za plačilo. Stroški pošiljanja v tem primeru znašajo 0,80€/pošiljko, možno pa je le plačilo po predračunu. Plačilo ob prevzemu paketa v tem primeru ni mogoče.