Košek z baldahinom My Sweet Baby 70202-908

Proizvajalec: My Sweet Baby

Koda artikla: MSB-70202-908

Cena: 287,70€
Kol.:

Ročna izdelava in v skladu z varnostnimi zahtevami evropskih standardov in določil EN1130. Leseni deli so ročno brušeni in dva krat lakirani, pri čemer se uporabljajo izključno laki, ki ustrezajo zahtevam normativov EN 71-3. Izdelek se ponaša s TÜV certifikatom. Koški za dojenčke proizvajalca MSB veljajo za edine koške za dojenčke v Evropi, ki so uspešno prestali  zahtevna testiranja v TUV laboratoriju Rheinland v skladu z normativoma BS EN 1130-1:2001 in BS EN 1130-2:2001. Za izdelek velja 2 leti garancije!

Tekstilni deli so v celoti iz 100% bombaža ali nežnega bombažnega satena, uporabljena polnila pa so iz antialergisjkih silikonskih materialov. Stene košare so na notranji strani oblečene v plast volnene obloge, zaključene in obrobljene z bombažom. Posteljnina je v celoti preprosto slečljiva in pralna, njena ponovna namestitev pa je preprosta in hitra. V vsakem kompletu se nahaja tudi antialergično ležišče.

Koške odlikuje tudi zelo velika in pestra izbira vzorcev posteljnin.

Komplet vsebuje:

pletena košara iz vrbovega protja
nosilna konstrukcija na 4 kolescih, ki služijo tudi premiku po prostoru
ležišče iz pene
komplet posteljnine
nosilec baldahina in baldahin

Podroben opis:

Dimenzije koška in nosilne kontrukcije:
 - višina od tal do vrha baldahina: 145 cm
 - dimenzije košare: 95 x 63 cm
 - višina nosilne konstrukcije: 48 cm
 - premer koles: 30 cm
 - dimenzije dna: 80 x 45 cm
Ležišče iz pene s slečljivo in pralno prevleko z zadrgo višine 4 cm.

Posteljnina iz 100% bombaža, ki v kompletu vsebuje:
 - prešita odeja velikosti 75 x 65 cm,
 - prevleka odeje velikosti 75 x 65 cm z zadrgo,
 - vzglavnik velikosti 33 x 36 cm,
 - prevleka za vzglavnik velikosti 33 x 36 cm,
 - prevleka koška,
 - kovinski nosilec baldahina in baldahin.

Nosilna konstrukcija je narejena iz lesa.

Varnostno opozorilo: kljub temu, da je košek na kolescih, ne nadomešča otroškega vozička in ni namenjen prevozu otrok, ampak izključno "lokalnim premikom" po stanovanju!

Poreklo:

Poreklo izdelka: EU. Proizvajalec: PEXIM, Poljska. Izdelek ima TÜV certifikat.

Garancija:

Za izdelek velja 2 leti garancije!

Materiali:

Leseni deli so ročno brušeni in dva krat lakirani, pri čemer se uporabljajo izključno laki, ki ustrezajo zahtevam normativov EN 71-3. Izdelek se ponaša s TÜV certifikatom. Koški za dojenčke proizvajalca MSB veljajo za edine koške za dojenčke v Evropi, ki so uspešno prestali  zahtevna testiranja v TUV laboratoriju Rheinland v skladu z normativoma BS EN 1130-1:2001 in BS EN 1130-2:2001. 

Tekstilni deli so v celoti iz 100% bombaža ali nežnega bombažnega satena, uporabljena polnila pa so iz antialergisjkih silikonskih materialov. Stene košare so na notranji strani oblečene v plast volnene obloge, zaključene in obrobljene z bombažom. V vsakem kompletu se nahaja tudi antialergično ležišče. Prevleki odeje in vzglavnika pri tem modelu nista slečljivi.

Zaloga in dobavni roki:

Zaradi velike izbire razpoložljivih vzorcev imamo vedno na zalogi le manjše število artiklo. Za vzorce, ki niso na zalogi, veljajo dobavni roki do maksimalno 3 tedne. Za natančnejše informacije o dobavljivosti nas kontaktirajte!