Bambusove blazinice za dojenje

Proizvajalec: Littlelamb

Koda artikla: LLWFL

Cena: 18,00€

Izberite:

* Velikost blazinic:

Kol.:
Bambusove blazinice za dojenje so tkane, zato se lahko po pranju zmanjšajo do 5 % in malenkostno spremenijo obliko. Kljub temu so povsem učinkovite in prijetne za uporabo.
Pred uporabo jih vedno operite in stresite, da odstranite morebitna vlakna in pred hranjenjem otroka obvezno obrišite bradavico.
Vsaka blazinica je narejena iz dveh slojev bambusa s certifikatom Oeko-tex, pri čemer ima en sloj notranjo vodotesno podlago, maksimalno absorpcijo pa dosežejo po 10 pranjih.
Na voljo sta dve velikosti, vendar se velika večina kupcev odloča za velikost 11 cm, s čimer so zelo zadovoljni.
 

Vzdrževanje:

Pri pranju položite vse rabljene blazinice v vrečo za perilo in jih dodajte k svojim običajnim oblačilom. Ne perite jih skupaj z umazanimi plenicami, saj je to tkanina, ki je kasneje posredno v stiku z dojenčkovimi usti.

 

Poreklo in certifikati:

- v skladu z Evropskim standardom, ki ureja varnost izdelkov za nego otrok PN-EN 13209-2:2006
- EU, Velika Britanija
- proizvajalec: Little Lamb

 

Pakiranje:

Pakirano po 10 kom (5 parov) v dodatni vrečki za pranje.

 

* opomba glede transportnih stroškov:

Gre za izdelek, ki ga je mogoče kupcu poslati tudi v pisemski pošiljki. V kolikor naročujete samo ta izdelek, vam bo sistem sicer avtomatično izračunal stroške pošiljanja v skladu s cenikom za paketne pošiljke, vendar lahko v opombe zapišete, da želite izdelek prejeti v pisemski pošiljki. Če boste izbrali to možnost, vam bomo po oddaji naročila poslali dodatno sporočilo z znižanim zneskom za plačilo. Stroški pošiljanja v tem primeru znašajo 0,80€/pošiljko, možno pa je le plačilo po predračunu. Plačilo ob prevzemu paketa v tem primeru ni mogoče.