Akcija

5-delna posteljnina BABYS ZONE 120x60 Srca

Proizvajalec: Babys Zone

Koda artikla: BZ-S-5d

Cena: 77,30€ 38,65€
Kol.:

Zelo kakovostna otroška posteljnina za zahtevnejše kupce z izvezenimi motivi in mehkimi našitki.
Komplet vsebuje: vzglavnik, odejo, prevleko za vzglavnik, prevleko za odejo in posteljno obrobo.

Opis posameznih elementov v kompletu:

Vzglavnik je velikosti 40 x 60 cm.
Odeja je velikosti 135 x 100 cm.
Prevleka za odejo je v izbranem vzorcu posteljnine, velikosti 135 x 100 cm. Izdelana je iz 100 % bombaža. Zapiranje z zadrgo, ki je všita 10 cm pod spodnjim robom prevleke ter dodatno zaščitena z zavihkom iz blaga. Tako je zadrga "skrita", da ne moti ali opraska dojenčka.
Prevleka za vzglavnik je v izbranem vzorcu posteljnine. Dimenzija prevleke je 40 x 60 cm, je iz 100  % bombaža. Zapiranje z zadrgo.
Posteljno obrobo namestite na notranjo stran postelje. Dolžina obrobe je 180 cm. Višina obrobe je 30 cm. Narejena je iz 100 % bombaža. Obroba ima snemljivo polnilo in zadrgo na spodnji strani. To zagotavlja lažje pranje obrobe. Pranju je namreč namenjena le bombažna prevleka, polnilo pa po pranju ponovno namestite v prevleko obrobe. 

Splošni opis

Posteljnina je gosto tkana, kar zagotavlja kompaktnost materiala, ki se po več pranjih ne raztegne (razvleče), prav tako so barve veliko obstojnejše.
Uporabljeni materiali so 100% bombaž pri tkaninah in poliesterska polnila v odeji, vzglavniku in obrobi.

Odlagalni žepki, prikazani na nekaterih fotografijah, niso vključeni v kompletu. Mogoče jih je dokupiti posebej v vsakem od razpoložljivih vzorcev posteljnine.

Posteljna obroba, prikazana na nekaterih fotografijah, prav tako ni vključena v 2-delnem kompletu. Fotografije prikazujejo izgled posteljice, če je uporabljen poln komplet posteljnine. Če želite tudi posteljno obrobo, je ta na voljo v 3-delnem in 5-delnem kompletu.

Embalaža: komplet je pakiran v lepo shranjevalno/transportno vrečo z ročajem, ki je primerna tudi kot darilno pakiranje!


Certifikati in poreklo

Tkanine so proizvedene in obdelane v skladu z zahtevami standarda OEKO TEX -100.
Izdelek je proizveden v EU. Proizvajalec: KTE, Poljska.